Få dit skæg til at stå skarpt

Lever dit skæg sit eget liv? For at skægget skal stå skarpt, og være med til at give dig det look som du ønsker, så kræver det at du plejer skægget på den rette måde. Her kan du få gode råd til, hvordan du får tæmmet dit skæg. 

Bliv din egen barberer

Det er de færreste af os som har tid og penge til ugentlige besøg, hos den lokale barberer. Det betyder dog ikke at du skal gå på kompromiss med dit look, nej du skal simpelthen sørge for at blive din egen barberer. Så kan et besøg hos den professionelle barberer, være selvforkælelse en gang i mellem. For at du skal kunne tæmme dit skæg, og få mest mulig ud af din ansigtspryd, så skal du investere i en skægtrimmer. Du kan finde den bedste skægtrimmer i en skægtrimmer test. Med en skægtrimmer kan du holde dit skæg sundt og velplejet, uden at du behøver at barbere det hele af.

Med en skægtrimmer får du kontrollen tilbage over dit skæg, og du kan selv bestemme hvordan det skal se ud, og hvilken længde det skal have. Mange mænd kender til den ubehagelige følelse man kan få, når ens skæg ikke er plejet, og bare lever sit eget vilde liv. Når man har en skægtrimmer ved hånden, så kan man nemlig få et veltrimmet skæg, hver eneste dag. Som skægget mand, kan du derfor møde dagen med selvtilliden på top, vel vidende om at du fremstår som velplejet, stilfuld og elegant. Et veltrimmet skæg, kan simpelthen være med til at booste din selvfølelse og selvtillid. Hvis du skal investere i andre produkter, så finder du flere bedst i test produkter her.

Skægpleje i hverdagen

Det er selvfølgelig vigtigt at du trimmer dit skæg regelmæssig, men det kan også være en ide at du bruger hårprodukter specielt udviklet til skæg. For at få et sundt skæg, som stråler af vitalitet og maskulinitet, så kræver det at du plejer det med omtanke. Siden skægget sidder i ansigtet, så skal du bruge shampoo og conditioner udviklet for skæg. For at undgå at huden under skægget bliver tør, er det også en god ide at tilføre skægget en fugtplejende gel eller olie. For at undgå at dit skæg kradser, så kan du tilføre en blødgørende skægolie. Det er noget din partner også vil blive glad for!