Den perfekte date-night

Har du ikke styr på din kommende datenight? Det kan være lidt svært at have styr på alle elementer i en datenight før dagen er kommet, men overvej om du har styr på hvad I skal lave og hvad det koster, så er du godt på vej til at kunne tage en afslappende date i det mindste.

Gå all in på biograf-daten

På trods af den udvikling vi har set de seneste år, hvor streamingtjenesterne har indtaget vores førsteplads til underholdningsdelen, så er det altså ikke her vi vælger at se de nyeste film. Vi vil stadig i biografen og have hele oplevelsen med.

Popcorn og kæmpe skærm i dæmpet belysning. Det er noget af det de mest populære biograffilm har at byde på, når vi går ud og oplever de nyeste film på det store lærred.

Der kan være flere ting der spiller en rolle her, men det der mest forbindes med en tur i biografen, er stadig den klassiske date-oplevelse. Det er bare lidt lettere at få daten lokket med en tur i biografen til det første møde, som at invitere hende hjem til en omgang streaming.

Sørg for at have råd til at tage afsted på daten

Det kan dog være en pebret fornøjelse at tage en tur i biffen. Ikke nok med at billetpriserne kan være ret så pebret – og især hvis man skal betale for 2, så er der jo også de obligatoriske popcorn, snacks og sodavand man bare bliver nødt til at have med i baduljen, for at skabe prikken over i’et.

Skal du en tur i biffen og kan daten kun dagen inden lønningsdagen, kan du muligvis opleve presset omkring at skulle bruge penge der ikke er på kontoen. Men har du mon overvejet muligheden for at låne online. På hurtigudbetaling.dk kan du få et hurtigt overblik over hvor du har mulighed for at få et lån nu og her, så du har pengene på kontoen til at du skal afsted på date.

Den tomme stol kan blive en hånd på låret

Er du den knap så heldige kartoffel, der uvildigt har et sæde frit ved siden af dig hver gang du er i biografen, kan det være at du har brug for et hint til hvad du kan gøre for at ændre på dette.

Mange danske kvinder har med ligestillingen lært at klare sig selv og kan være ret svære at imponere efterhånden. Derfor ser man også flere mænd der vælger at kigge ud over landets grænser og her er de russiske kvinder særligt attraktive.