Få en god tid med din nye kattekilling 

Der er ikke noget som den første tid, når man lige har fået en kattekilling. Men det kan også være en smule stressende, for man vil gerne gøre det så godt som muligt, så man kan huske tilbage på det med et smil. Læs mere og bliv klogere på, hvordan den første tid med din nye killing bliver god og mindeværdig. 

Findes der noget mere nuttet end en kattekilling? Det skulle da lige være, hvis det er din nye kattekilling! Når man lige har fået en killing, kan man næsten føle sig nyforelsket. Men der kan også følge et vist pres med, for man vil enormt gerne gøre det rart for kæledyret at bo i det nye hjem. 

Husk at forevige den første tid 

Man vil helst gerne tænke tilbage på den første tid med den nye killing med en god følelse i maven. USB-C Adapters kan hjælpe dig med, hurtigt og effektivt, at overføre billeder og videoer af dine hyggeligste kæledyrsstunder. Det kan være en rigtig god måde at sikre dig, at du husker den første tid på en god måde. 

Når du tager billeder og videoer af din nye, pelsede ven, er det også en måde at motivere dig selv til at gøre det så godt som muligt. Det hjælper dig nemlig til at fokusere på det positive, og det vil få dig til at skabe mere af det. Vores fokus betyder nemlig alt for, hvordan vi oplever verden omkring os – også vores kæledyr! 

Kattebakken kalder på udluftning 

Du må ikke fuldstændig glemme dig selv og dine egne behov, når du får en killing. En udluftningsventil er med til at sikre, at luften i dit hjem altid er frisk og god. Og det er altså vigtigt, hvis killingen bruger kattebakke i den første tid. På den måde skal du ikke hele tiden gå og åbne vinduer eller døre, men udluftningen sker helt af sig selv. Det giver et godt indeklima til dig og kattemissen.