Sådan gør du din kat berømt 

Har din kat en unik personlighed som resten af verden fortjener at opleve? Det er en spøjs verden vi lever i siden hunde og katte kan blive berømte, men det er ikke desto mindre virkeligheden. Og måske vil du også gøre din kat berømt; læs da med her. 

 Katte er sjove og underholdende. Det vidner de mange katte-videoer på de sociale medier om. Katte er også interessante, fordi de hver især har deres helt egen personlighed, som gør at nemt kan skille sig ud af katte-mængden. Så hvis du vil gøre din egen kat berømt, så start med at oprette en profil til den på et stort socialt medie. 

 Skab en digital tilstedeværelse  

Når du går digitalt på din kats vegne, er det vigtigt – på begge af jeres vegne – at beskytte jer selv mod potentielle hacker-angreb. Det vil for eksempel sige at bruge en VPN for at skjule og beskytte den IP-adresse, som din computer ellers viser hver gang du gå på nettet. Min IP giver også har andre gode råd, som er værd at implementere. 

Når sikkerheden er kommet på plads, kan fokusset ellers være at skabe en online persona for din kat online. Det er her det bliver sjovt: du kan nemlig være så kreativ som du har lyst og energi til. Tag for eksempel billeder af din kat og læg dem op på sociale medier eller klip små sjove videoer sammen, hvor din kat laver noget ekstraordinært. 

 Vær konsekvent 

Uanset om det er en person eller kat man forsøger at gøre berømt på sociale medier, er det vigtigt at være konsekvent og lægge opslag op konsekvent, så følgere altid har noget nyt at kigge og kommentere på. Men udover hele tiden at lægge indhold på din kats profil, gælder det naturligvis også om at skabe indhold af en vis kvalitet. 

Der findes nemlig i forvejen meget indhold på internettet om katte, netop fordi de er så sjove og underholdende. Det vil sige at jo mere unik din kat og dit indhold kan være, jo bedre chance har din kat for at blive kendt. I en digital verden hvor mange forskellige parter forsøger at få folks opmærksomhed, er unikt indhold vejen frem.