Giv din nye kat en god start

Det kan være en stor oplevelse for en kat at få et nyt hjem. Der er mange ting, den skal forholde sig til og ikke mindst lære at kende. Det tænker man måske ikke så meget over, når man anskaffer sig en kat, men det er vigtigt for katten at der bliver taget godt hånd om den især den første tid. 

Her i artiklen ser vi på, hvordan du kan give din nye kat en god start i dens nye hjem, så både den og resten af familien får en god oplevelse, så læs med, hvis du også netop er blevet katteejer eller måske overvejer at blive det. 

Inddrag katten i hyggen 

Katten er en del af familien og skal derfor også have mulighed for at deltage i familiens aktiviteter. Skal du for eksempel se fodbold med Barca eller Manchester United, er det oplagt at lade katten se med. Tag den op og kæl med den, mens I ser fodbold, så føler den sig som en del af familien. 

Leg med katten 

Katte elsker at lege, og det kan I gøre i stuen, i haven eller måske i indkørslen. En indkørsel belagt med flotte chaussesten vil være en fornem legeplads for en lille kat, og mens I leger, kan I også selv nyde synet af den flotte indkørsel. 

Forkæl med lækker mad 

En sidste ting, I kan gøre for at give katten en god start i sit nye hjem, er at give noget lækker mad. Det vil være at gå for vidt at servere sushi for den, men andre kattelækkerier vil den helt sikkert sætte pris på. Man kan måske sige, at man køber dens kærlighed, men det gør ikke noget i denne situation, hvor det er vigtigt at den føler sig velkommen og godt tilpas.