Giv hunden fred for katten med en hundepool 

Hunde og katte er ikke ligefrem naturlige venner. Man kan lære hunde og katte at leve sammen, og faktisk kan de blive rigtigt gode venner, men i udgangspunktet skyr de hinanden. Har man både hund og kat i hjemmet, så vil man opleve, at de langsomt lærer at leve sammen og gensidigt respektere hinanden. Men hvis katten får legesyge killinger, kan det være lidt af en prøvelse, også for hunden. Her kan vand være en løsning på flere problemer på samme tid. 

En hundepool er sagen, hvis man har en hund, der har det varmt i sommerperioden. Det er skønt for hunden at blive kølet lidt af i det klare vand. Og hvis man samtidigt har et kuld kattekillinger, der konstant vil lege, så er en Hundepool også det perfekte fristed for hele familiens vovse. Katte kan, som bekendt, ikke lide vand, så her kan hunden bade uforstyrret, samtidigt med at den kan svale sig på en hed sommerdag. Det er smart og såre nyttigt for alle husets beboere. 

Et køligt bad 

At vovse nyder at køle af i sin hundepool om sommeren er bare en af mange fordele ved at have sådan en. Den kan også bruges, når hunden skal vaskes. Menneskets bedste ven har det med at grise sig til, når man er ude at gå ture. Den ruller sig i ting og sager og spæner rundt på støvede stier og veje. Det kan hurtigt blive tiltrængt med et bad. 

En hundepool fra nettet 

Hos canem.dk er det muligt at bestille en hundepool, så der kan bades og svales i haven. Bunden i en hundepool er ru, så vores firbenede ven ikke glider og ryger på halen i det friske vand. Den har forstærkede vægge og er supernem at sætte op.