Mød en russisk vildkat på nettet 

Der er mange måder at date på. De fleste går efter den store kærlighed. At finde sin soulmate og forelske sig til op over begge ører, blive gift og stifte familie er manges store drøm. I vore dage foregår dette via datingsider hvor man opretter en profil og matcher med andre personer. Det lyder i udgangspunktet ikke ret romantisk, men mange oplever faktisk at finde den, de drømmer om på denne måde. Der er stor romantik i netdating. Også med russiske kvinder. 

På datingsider.nu kan du læse artiklen russiske kvinder – de 4 bedste russiske dating-sider, hvis du er interesseret i at komme i lag med disse feminine væsner fra den tidligere østblok. Det er spændende læsning, og du kan helt sikkert blive klogere på, hvordan du skal gebærde dig, når du vil i kontakt med de russiske skønheder. Der er flere datingsider at anvende. Nogle koster penge, andre er ganske gratis. Det er bare om at få det tjekket ud og komme i gang. 

Den sproglige barriere 

En meget stor del af den kvindelige russiske befolkning kan hverken skrive eller tale engelsk. Det er derfor meget nyttigt, hvis du kan lidt russisk, så du kan kommunikere med dem på deres eget sprog. Men det er ikke en nødvendighed. Der findes også datingsider med russiske kvinder, hvor der skrives på engelsk, så alle kan være med.  

Det bedste råd, man kan give til dig, der er interesseret i russiske kvinder, er: bare kast dig ud i det. Gør dig umage og lær af dine erfaringer. Det skal nok komme til at lykkes, hvis du giver dig tid. Russiske kvinder bærer sikkert over, hvis du ikke lige taler deres sprog perfekt fra dag et. Måske synes de endda, at det er charmerende med lidt skandinavisk accent.  

Vær en gentleman 

De russiske kvinder elsker ægte gentlemen, der holder døren for dem og passer på dem. Hvis ikke du er indstillet på det, så kan det godt være at der går lidt tid, inden du får hul igennem. Men det skal nok gå, når bare du er i stand til at tage ved lære undervejs. 

Når man går på nettet, er det dog vigtigt, at man holder øjne og ører åbne. Er der noget, der virker for godt til at være sandt, hvis du får kontakt med en smuk kvinde? Så tillad dig selv at være kritisk. På den måde undgår du nogle af de mange falske profiler, der er i omløb de her dage.